Lockdown ‘is due to end on April 27 so that the UK can work,’ says Professor

De blokkade van het Britse coronavirus staat gepland voor de 27e. April zal voorbij zijn, zei een medische professor.

Tijdens de Good Morning roundtable zei de Britse professor Carol Sykora dat hij gelooft dat het land op dit moment in een plateaucrisis verkeert, wat betekent dat de regering zou kunnen gaan nadenken over hoe we iedereen weer aan het werk kunnen krijgen.

Hij merkte op dat het aantal coronavirusgevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen binnenkort zullen afnemen, zei hij: We moeten nadenken over het weer aan het werk zetten van Groot-Brittannië en alle landen. Vier Europese landen zullen morgen weer aan het werk gaan en Oostenrijk speelt een voortrekkersrol bij de opening van kleuterscholen en scholen.

Het is nog te vroeg en we moeten de richtsnoeren van de regering volgen, maar ik hoop dat de commissie tijdens haar vergadering van donderdag een periode van zachte rust zal overwegen, te beginnen met de jongeren en de gezinnen, om de zwakken en de ouderen in een goed isolement te houden, vervolgens over te gaan tot de opening van kleine bedrijven, plaatsen met minder dan 50 mensen, en ten slotte geleidelijk aan in de loop van de maand mei, zodat iedereen weer aan het werk kan gaan.

Prof. Karol Sykora

Professor Carol Sykora zei dat de afsluiting in slechts twee weken zou moeten worden voltooid (Foto: ITV).

2020

De beperkingen moeten vandaag worden gemaakt (Foto: Rex-functies).

Professor Sykora, die gespecialiseerd is in oncologie, voegde eraan toe dat het aantal coronavirusgevallen zal afnemen vóór het aantal sterfgevallen. Minstens 10.612 mensen stierven aan Covid-19 in het Verenigd Koninkrijk, nadat op zondag 737 andere sterfgevallen waren bevestigd.

De blokkademaatregelen zijn op de 23e uitgevoerd. Ze werden op 1 maart in heel Groot-Brittannië ingevoerd voor een eerste periode van drie weken, wat zou hebben betekend dat ze vandaag zouden zijn opgeheven.

Voor het laatste nieuws en updates over het Coronavirus, klik hier. Voor onze live-blog op het Coronavirus, klik hier.

Minister van Buitenlandse Zaken Dominique Raab zal naar verwachting vanochtend aankondigen dat de beperkingen worden verlengd vóór de Cobra-vergadering van donderdag, waar de regering nieuwe richtlijnen zal ontwikkelen.

Er wordt nu gezegd dat het kabinet verdeeld is tussen het zoveel mogelijk beschermen van het publiek en het voorkomen van het instorten van de economie. De eerste, onder leiding van gezondheidssecretaris Matt Hancock, zou een verlenging van zes weken steunen, terwijl de tweede een verlenging van drie weken steunt.

Steven Crowshaw / BACKGRID UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com * UK-klanten - foto's met kinderen, gelieve pixelvormig gezicht voor publicatie*

.

Mensen mogen alleen op straat eten en medicijnen kopen, sporten of werken als sleutelwerker (Foto: Backgrid).

(Afbeelding door Glyn KIRK/AFP) (Afbeelding door GLYN KIRK/AFP via Getty Images)

Deze maatregelen zijn op 23 november 2000 goedgekeurd. Maart (Foto: AFP).

Vorige week waarschuwde de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat een voortijdige stopzetting van sociaaldemografische maatregelen zou kunnen leiden tot een fatale heropleving van het coronavirus.

Hij zei… Ik weet dat sommige landen al overwegen de beperkingen op het verblijf in het land van herkomst op te heffen. De WHO wil deze beperkingen net zo graag opheffen als ieder ander.

Tegelijkertijd kan het te snel opheffen van beperkingen leiden tot een fatale herrijzenis. Het afdalen kan net zo gevaarlijk zijn als het klimmen als het niet correct wordt gebruikt.

Neem contact op met ons persteam via e-mail op [email protected]

Voor meer informatie over deze verhalen kunt u terecht op onze nieuwspagina.

http://31.220.61.170/wp-content/uploads/2020/04/Lockdown-should-end-April-27-so-UK-can-work-says.png

Laatste nieuws en updates

http://31.220.61.170/wp-content/uploads/2020/04/1586763760_46_Lockdown-should-end-April-27-so-UK-can-work-says.png